Altijd al eens een pony willen verwennen ? Hem of haar mooi versieren ? Borstelen, knuffelen, en er misschien ook eens op zitten ? Weet je het nog niet? Geen probleem ! Alles mag maar niets moet.

Tijdens de Pony Speeltijd maak je kennis met onze lieve pony's. Op een speelse maar verantwoorde manier leer je omgaan met de pony's. Je zal zien dat onze pony's houden van knuffelen. Ze vinden het heerlijk als ze door jou worden geborsteld en versierd. We spelen spelletjes en er is ook tijd voor een ritje op de pony.

De Pony Speeltijd is voor iedereen toegankelijk. Geen ervaring vereist !
Duurtijd: ± 1 uur ( afhankelijk van het aantal kinderen ) 
Kostprijs: 10 euro per kind ( Leeftijd: 3 - 8 jaar ) 
Het is Pony Speeltijd op woensdag om 13u, 14u, 15u, en om 16u, op zaterdag, en zondag om 11u, 13u, 14u, 15u en om 16u.


Wil je zeker zijn van een plekje ? Neem dan even telefonisch contact met ons op.
Breng je rij-of fietshelm mee. Een rijhelm van ons gebruiken kan ook. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van 1 euro.
Speciale rijkleding is niet nodig. Draag gewoon sportieve kledij.

 

Verjaardagsfeestje

 

Hiep...hiep...hoera ! Vandaag is het jouw feestje !
Je verjaardag vieren samen met onze pony's ? Het kan !

Op deze leuke dag nodig je je beste vrienden en vriendinnen uit in het Ponypaleis. Jullie zijn welkom vanaf 13u30. We versieren een tafel speciaal voor jou ! Van 14u tot 15u neem je samen met je vrienden deel aan de Pony Speeltijd. Samen met jouw beste vrienden en vriendinnetjes een pony verwennen ? Hem of haar mooi versieren ? Borstelen, knuffelen, en er misschien ook eens op zitten ? Weet je het nog niet? Geen probleem ! Alles mag maar niets moet.

Tijdens de Pony Speeltijd maak je kennis met onze lieve pony's. Op een speelse maar verantwoorde manier leer je omgaan met de pony's. Je zal zien dat onze pony's houden van knuffelen. Ze vinden het heerlijk als ze door jou worden geborsteld en versierd. We spelen spelletjes en er is ook tijd voor een ritje op de pony. De Pony Speeltijd is voor iedereen toegankelijk. Geen ervaring vereist !

Na de Pony Speeltijd kunnen jullie naar hartelust tekenen of kleuren, een filmpje kijken of buiten ravotten in de speeltuin. Om 16u staan er lekkere frietjes met snacks op het menu.

Duurtijd: 13u30 tot +/- 17u
Prijs: 16 euro per kind
Gereserveerde tafel
Frietjes met frikadel of pannenkoek ( 1 keuze ) inbegrepen
 

Verjaardagsfeestjes kunnen op woensdag, zaterdag, en uiteraard ook op zondag !

Reserveren is noodzakelijk ! Last-minute reservering ook mogelijk indien er plaats is. Reserveren kan via telefoon +32 (0)89 20 70 66  of via mail. info@ponypaleis.be
Breng je rij-of fietshelm mee. Een rijhelm van ons gebruiken kan ook. 
Speciale rijkleding is niet nodig. Draag gewoon sportieve kledij en gesloten schoenen.

 

Scholen/verenigingen/groepen

Wil je graag met je vriendjes van de klas of vereniging komen spelen met de pony's ? Dit kan iedere dag na afspraak voor groepen vanaf 20 kinderen.